Rólam

Bibó Alpár vagyok, gyógytornászként és személyi edzőként olyan férfiakon és nőkön szeretnék segíteni, akik (akár egészségügyi problémájuk mellett is) szeretnének komoly célokat elérni valamilyen sportágban, vagy csak a túlzott hétköznapi monotonitást kompenzálnák az általam nyújtott változatos programokkal.

Végzettségem szerint diplomás gyógytornász - fizioterapeuta vagyok, emellett közel 20 éves tapasztalattal rendelkezem az edzőtermek világában, funkcionális és súlyzós edzés területén egyaránt. Ez időszak alatt megtanultam egységben gondolkodni a klienseimet illetően:, így pontosan tudom, hogy a teljes egészség eléréséhez komplexen kell foglalkozni mind a testtel, mind a lélekkel. Folyamatosan képezem magam, hogy- legyen szó sérülés utáni élsport irányú rehabilitációról vagy teljes életmódváltásról- egy egészségesebb jövőkép eléréséhez tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Alapelvemnek tekintem a minőséget a mennyiség felett, és munkatársaimmal ezen koncepció alapján, osztozva a feladatokon, jelöljük ki az utat a Kliens által meghatározott célig. Számomra a legkisebb részletek és az odáig vezető út minősége is ugyanolyan fontosak, mint a cél.

A test egy igen finom mechanizmus, mely minden őt érő ingerre reagál, én pedig abban segítek, hogy ezek az ingerek a lehető legpozitívabb irányba vezessenek. Az életmódváltás sikerességének legfontosabb feltétele a változásra való igény megjelenése. Amennyiben ez Önnél már megvan, azonban a következő lépések meghatározásánál, kivitelezésénél segítségre lenne szüksége. forduljon hozzám bizalommal!


Végzettségeim

Gyógytornász - fizioterapeuta Bsc - Pécsi Tudományegyetem - Egészségtudományi Kar

Egészségfejlesztő Msc - Pécsi Tudományegyetem - Egészségtudományi Kar

Testépítő-, fitness sportedző - International Wellness Institute

McKenzie terapeuta - Magyarországi McKenzie Intézet

Perifériás neurális struktúrák multidiszciplináris kezelése - Viszen, Budapest

3ns® TEX Kinesiology Tape tanfolyam - Zalaegerszeg

Függesztőrács kezelő - Pécs