Munkatársaink

Be MedicalFit

Munkatársaink


Bibó Alpár Zoltán -  tulajdonos, gyógytornász

Gyógytornászként és személyi edzőként olyan férfiakon és nőkön szeretnék segíteni, akik (akár egészségügyi problémájuk mellett is) szeretnének komoly célokat elérni valamilyen sportágban, vagy csak a túlzott hétköznapi monotonitást kompenzálnák az általam nyújtott változatos programokkal. 

Végzettségem szerint diplomás gyógytornász - fizioterapeuta vagyok, emellett 20 éves tapasztalattal rendelkezem az edzőtermek világában, funkcionális és súlyzós edzés területén egyaránt. Ez időszak alatt megtanultam egységben gondolkodni a klienseimet illetően:, így pontosan tudom, hogy a teljes egészség eléréséhez komplexen kell foglalkozni mind a testtel, mind a lélekkel.

Folyamatosan képezem magam, hogy- legyen szó sérülés utáni élsport irányú rehabilitációról vagy teljes életmódváltásról- egy egészségesebb jövőkép eléréséhez tudjam segíteni a hozzám fordulókat. Alapelvemnek tekintem a minőséget a mennyiség felett, és munkatársaimmal ezen koncepció alapján, osztozva a feladatokon, jelöljük ki az utat a Kliens által meghatározott célig. Számomra a legkisebb részletek és az odáig vezető út minősége is ugyanolyan fontosak, mint a cél.

A test egy igen finom mechanizmus, mely minden őt érő ingerre reagál, én pedig abban segítek, hogy ezek az ingerek a lehető legpozitívabb irányba vezessenek. Az életmódváltás sikerességének legfontosabb feltétele a változásra való igény megjelenése. Amennyiben ez Önnél már megvan, azonban a következő lépések meghatározásánál, kivitelezésénél segítségre lenne szüksége. forduljon hozzám bizalommal!


Ecet G. István - gyógytornász

2018-ban végeztem a PTE Egészségtudományi Kar, Gyógytornász alapszakán. 2020-ban folytatva tanulmányaimat Fizioterápia mesterképzésen szereztem mesterdiplomát.

Pácienseimmel leginkább manuális technikákkal, fascia módszerekkel (FDM) dolgozom, illetve az aktív terápia is fontos része kezeléseimnek. Munkámat egyben küldetésemnek is tekintem, hogy akik hozzám fordulnak megszabaduljanak a hétköznapjaikban jelen levő fájdalmaitól és teljesebb életet éljenek. Ennek érdekében rendszeresen figyelem a munkám sikerességét a pácienseimmel és a hiányosságokat további képzésekkel, kutatásokkal igyekszem pótolni. Fontosnak tartom hogy az emberek megismerjék, hogy van megoldás a problémájukra.

Ne késlekedjen! Különböző mozgásszervi neurológiai, reumatológiai jelegű panaszokkal keressenek bizalommal.