Életmódprogram

Egy program, ami valóban működik


Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk olyan megbetegedésekkel, melyek a megfelelő életmód kialakításával jelentősen javíthatóak, illetve meg is előzhetőek. Ilyenek a cukorbetegség, az inzulinrezisztencia, a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések, az elhízás vagy a csontritkulás.Legfőbb célom, hogy az Életmódprogram  a már kialakult megbetegedések kezelését támogassa, illetve segítse a még ki nem alakult kórok megelőzését és az általános egészségi állapot javítását.


A programról


Az online folyamat során egy olyan rendszert alakítunk ki a Klienssel közösen, melyet teljes mértékben az ő egyéni igényeire szabunk. A részletes állapotfelmérés után táplálkozási tervet és mozgásprogramot biztosítok a klienseimnek, melyet megelőz egy részletes, önfinanszírozott vérvétel és teljes testösszetétel vizsgálat. Ezek segítenek, hogy a program valóban teljes mértékben az egyedi igényekhez alkalmazkodjon, figyelembe véve - többek közt - a célokat ( alakformálás/ testsúly csökkentése/ izomtömeg növelése/...), a már esetlegesen meglévő betegsége(ke)t, valamint a  személyes preferenciákat is.

Funkcionális táplálkozási tanácsadóként olyan diétát állítok össze, mely mindamellett, hogy a lehető legjobb egészség kialakítását szolgálja, hatékonyan segít abban, hogy az az együtt működés után is megmaradjon. Egy hosszú távon fenntartható, élvezetes étrendet kap a kliens, mellyel nem lesz szenvedés még az optimális testsúly elérése sem.

Tanulmányaim és több éves tapasztalatom segítenek abban, hogy mindenféle klienssel biztonsággal és hatékonyan tudjak dolgozni. A személyre szabott mozgásterv kialakításánál elsődleges szempont a biztonságos és hatékony mozgásformák elsajátítása, melyet kollégáim közreműködésével tudunk kivitelezni. 

Mivel az életmódváltás sikere sokszor a mentális állapoton múlik, így egészség coach segítségére is szükség lehet, aki segít, hogy kitartsunk a céljaink mellett. Azon vendégeim részére ajánlom, akiknek nehézségeik támadnak a diéta betartásával, motiválatlannak érzik magukat az edzéshez, nehezen tűznek ki maguk elé célokat, vagy valamilyen betegséggel, sérüléssel küzdenek.